IJzersterk in maatwerk

Kalkman Staal is een allround metaalbewerkingsbedrijf voor particulieren en professionele opdrachtgevers. In onze werkplaats leveren we maatwerk las- en plaatwerk, klein constructiewerk en het bewerken van verschillende soorten metaal zoals RVS, aluminium en staal.

Altijd kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Lassen doen wij enkel met de juiste materialen en gereedschappen. Daarnaast zorgen wij met technische tekeningen en extra controle ervoor dat alles tot de milimeter nauwkeurig klopt voordat alles aan de klant wordt geleverd of wordt gemonteerd op locatie.


Ontwerp


Elk project begint met een goed ontwerp. Vertel ons je ideeën en we denken graag met je mee tijdens het creatieve proces om tot een technisch en maakbaar ontwerp te komen.


Laswerk


In onze werkplaats zijn alle materialen, machines en gereedschap aanwezig om diverse metaalsoorten te lassen. Wij kunnen MIG- en TIG-lassen, waardoor het mogelijk is om staal, aluminium en RVS te lassen.Maatwerk


Door persoonlijk contact kunnen we alles tot in detail bespreken om tot het beoogde resultaat te komen. In onze werkplaats zijn alle materialen, gereedschappen en machines aanwezig om jouw project te realiseren. We verzorgen een breed scala aan producten. Denk hierbij aan alles van een trapleuning tot op maat gemaakte draagconstructies voor jouw pand.


Montage op locatie


Doordat wij een eigen wagenpark met alle toebehoren hebben, zijn we uitermate goed in staat om op locatie montagewerkzaamheden te verrichten. Dit doen we al jaren met veel plezier. Het is fijn om te weten dat je hier klanten mee kan ontlasten en er een constructief en kwalitatief goede constructie is gerealiseerd. In ons portfolio vind je meer voorbeelden van ons werk.